Den här kursen är inte öppen

Grundkurs i Tiktok

Enkla kursen som snabbt leder dig igång med sociala medier kanalen Tiktok

Grundkurs i Tiktok

Tiktok är den mest växande kanal & med över 1 miljard användare så är det inte längre bara en kanal för de yngre. Användarna på Tiktok är en köpstark målgrupp och när du skapar enkla & relaterbara videos bygger du en lojal kundgrupp. Genomför kursen med enkla videolektioner så är du snart igång med din kanal & kan bredda med fler kunder och kontakter.

För entreprenören som är nybörjare på Tiktok!

Inga krusidulller eller krångel. Endast det mest viktiga så att du tar du in på kanalen som växer med störst framfart just nu.

Entreprenörer har ett fullspäckat liv med många bollar i luften. Kursen är framtagen för dig som snabbt vill nå resultat. Kursen finns att nå via appen New Zenler så du kan ta dig an lektionerna vart du än befinner dig.

Grundkurs i tiktok

650 kr

Inkl moms


  • 2 moduler - 8 videolektioner
  • 1 frågestund live via Zoom (Kan du inte delta så sparas liven)
  • Hacks & genvägar vad som trendar nu

52 %

av 00-talisterna 
använder Tiktok dagligen.
Källa Svenskarna och internet2022

Grundkurs i Tiktok passar dig som känner igen dig här:

Känner du igen dig i någon av dessa? Då är kursen för dig!

Egenföretagare

Du driver eget företag och säljer tjänster eller produkter och har en målgrupp som är i ålder 18-35 år. Du vet att dina kunder finns på Tiktok men du har ännu inte hunnit lära dig tekniken.

Influencer

Du jobbar idag som influencer på Instagram och känner dig redo att ta dig an Tiktok. Du vill inte starta i fel ände och vill snabbt komma igång. 

Marknadsförare

Du jobbar inom marknadsföring och ni ska nu börja jobba mer med Tiktok. Du har ont om tid och behöver få detta fixat nu! Genomför kursen och du är redo att starta upp på Tiktok inom kort. 

"Riktigt bra kurs, väldigt bra struktur och planering. Älskar att kunna ta det i min egen takt och att vi kan ställa frågor i liven. Supernöjd. Rekommenderar att både följa Annso på Instagram och att gå kursen!

Marta Design
Tidigare deltagare i kursen Reeltastic

Är du redo att ta nästa steg och utvecklas?

Ta din plats här & lär dig alla grunder i Tiktok

Hur funkar det?

Kursen är skapad för dig som är driven och vill snabbt få jobbet gjort. 

Med korta enkla videos tar jag dig från att skapa kontot till din första publicering. Allt är uppbyggt för att du ska kunna jobba heltid samtidigt och enkelt bygga på med din kunskap i den takt du hinner.

Du kan se videolektionerna från en app via telefonen medan du reser till jobbet/ äter din lunch eller i soffan på kvällen.

Köp kursen nu och du får ha den så länge du vill!

 Tidigare deltagare 

Grundkursen i Tiktok är ny men genom åren har jag utbildat många via kursen REELTASTIC - lär dig skapa reels som får dig att flyga. Jag har även fått många möjligheter att få föreläsa för organisationer och företag, coachat och samarbetat för större event & Influencers. Här nedan är ett axplock av de jag jobbat med.

"Annso är engagerad i sina kursdeltagare och har en härlig energi som smittar av sig. Detta gör att man själv blir peppad på att göra fler egna Reels. Vi känner oss betydligt tryggare i hur vi själva kan skapa roliga Reels tack vare Annso och hennes kurs!"

Anna & Alex

Campingboden

"Annso fick mig att börja med Reels och göra det på mitt sätt! Hon är en fantastisk person med handfasta tips & idéer för det som passar mig. Vill du komma igång och ha en coach som hejar på dig längst vägen är hon din ledstjärna!"

Jenny Kay

Minowa Coaching

"Genom att ha gått REELTASTIC så har jag fått självförtroendet till att visa mig i video på sociala medier, vilket har resulterat i att jag nu ska släppa mig första egna kurs!."

Patrcia  Nyström

Mångsysslande entrprenör

Översikt av kursen och lektionerna:

Annso Alanen

Över 5 års erfarenhet av att jobba med sociala medier

Jag är uppväxt i familjeföretagande och det ledde mig till marknadsföring - då det landade på mitt bord. Jag googlade, experimenterade, tog kurser och blev sen helt fast. Marknadsföring på sociala medier handlar inte om att skapa reklam - det handlar om att bygga relationer. Utbildad fritidsledare och många års arbete av att bygga relationer med både barn, ungdomar och vuxna förenades här mina två världar. Jag fick nu låta min kreativa sida få utlopp med både foto, video, design, layout och texter.

Jag vill låta dig få blomma ut till ditt allra bästa så att DU kan leva på DIN dröm. För kort-videos är framtiden och låt mig få visa dig denna magiska värld av underhållning och kunskap.

Genom att låta mig få leda dig raka vägen i mål, slipper du göra alla mina misstag. För ja, en av lektionerna kommer handla om misstag och buggar!

Jennie Wiklund

Influencer Betonghuset

Annso är helt otrolig!
Hon är effektiv, smart, extremt kunnig inom sitt område och alltid glad. Ingen fråga är för "dum" och tar sig alltid tid. Hon ger väldigt mycket kunskap och energi.  TOPP BETYG! Rekommenderar varmt.

Nej priset är en engångsavgift inklusive moms. Inga andra avgifter tillkommer!

En bekräftelse på köpet fås direkt men denna kan vara lite otydlig enligt vissa ekonomer. Maila hej@annsoalanen.com från den adress som köpet genomfördes från, så skickas ett kvitto på mailen. 

Kursen innehåller 8 videolektioner där varje lektion är upp till 15 minuter. De flesta kortare vilket gör att du kan ta dig igenom alla lektioner under en halvdag. Jag rekommenderar dig att du jobbar med appen samtidigt som du ser lektionerna. Första modulen skapas kontot och andra modulen lär du dig grunderna för att skapa en video, redigera, texta och publicera. Desto mer jobb du lägger ned medan du tar dig igenom lektionerna, desto snabbare kommer du känna dig trygg med kanalen.

Då erhåller du ett diplom som du kan visa upp för att visa dina nyfunna kunskaper. Du får även en mall som du kan redigera och dela i dina sociala medier kanaler och visa upp dina framsteg. Ett stort grattis från mig kommer du få också!

Då blir jag superglad & jag länkar gärna till din hemsida/ sociala medier om du vill synas här och på mina andra sidor. 

Enligt distansavtalslagen har du 14 dagars ångerrätt om du inte nyttjat eller använt produkten. Så ångrar du ditt köp innan du startat kursen, maila för reklamation hej@annsoalanen.com.

Missnöjd med kursen? Maila för reklamation till hej@annsoalanen.com och beskriv utförligt vad du inte är nöjd med. 

Pris på kursen