Den här kursen är inte öppen

REELTASTIC

Lär dig skapa reels som får dig att flyga!

Vill du spara pengar?

Eftersom du når så otroligt många fler med video än vanliga inlägg på sociala medier så SPARAR du pengar på att lära dig knepen. De minuter du spenderar på att filma & redigera får du igen många gånger om. Din video kommer snurra på i flera veckor efter publicering.

Du kommer att lära dig att jobba mer effektivt & sen se arbetet jobba åt dig medan du sover, semestrar eller jobbar på med det du brinner för.

Det bästa jag bet är att se mina kursdeltagares företag blomstra, för jag vill se DIG lyckas!

Känner du igen dig i någon av dessa?

I så fall är kursen REELTASTIC verkligen något för dig.

FÖRETAGARE

Du driver eget företag och försöker nå ut med din business via sociala medier. Du har börjat testa smått eller inte alls, men vill ha hjälp att verkligen pricka rätt för att öka försäljningen. Kurserna jag erbjuder är en perfect match!

INFLUENSER

Instagram och/eller Tiktok är dina kanaler och du jobbar med samarbeten & vill ha rätt engagemang för att nå nästa level. Du vill inte publicera en halvbra videos utan vill att dina följare ska älska dom från start. Då är dessa kurser perfekta för dig!

MARKNADSFÖRARE

Du jobbar med marknadsföring men har inte tagit dig tiden att lära dig alla funktioner kring reels & Tiktok. Du har testat men vill att det ska bli rätt och snyggt från start. Investera i en kurs och du får den rätta kunskapen direkt.

Annso är helt otrolig!

 Hon är effektiv, smart, extremt kunnig inom sitt område och alltid glad. Ingen fråga är för "dum" och tar sig alltid tid. Hon ger väldigt mycket kunskap och energi.  

TOPP BETYG! Rekommenderar varmt.

Jennie Wiklund

Influencer @betonghuset

Du är klar på 4 veckor - eller ta den tid du behöver!

Så här tar jag dig i mål!

1. Lär dig alla funktioner, buggar & att skapa en reel

I Första modulen kommer du direkt få alla verktyg hur du faktiskt skapar en reels, textar, övergångar & klipper dina klipp. Du kommer lära dig hur du undviker buggar, säkrar ditt material & hur du på olika vis skapar omslagsbilder till dina flöden.

2. Effektivisera, planera & hitta din målgrupp.

I den andra modulen går vi igenom hashtags, CTA & stories för att öka din exponering. Sedan gräver vi fram din drömkund, övervinner din osäkerhet & vässar ditt varumärke.

3. Effekter, teknisk utrustning, trender & Tiktok.

I den sista modulen avancerar vi till de coola effekterna. Vi lär oss att hitta trenderna och du får en kort grundlektion i Tiktok - originalet till korta videos! Du kommer även lära dig ljussättning, vinklar och en extern app för att klona dig & annat spännande.

Kursplan

 "Innan jag hoppade på Reeltastic hade jag knappt gjort någon reel alls. Tack vare kursen har jag lärt hittat mitt sätt att göra reels, på ett sätt som ger medvärde till mina följare och ger mig ökad räckvidd.  

Det bästa med kursen var att få återkoppling på de reels jag gjort och kunna diskutera Instagram i allmänhet och reels i synnerhet tillsammans med ett härligt gäng av kvinnor."

Det är för dig kursen är gjord:

Du är driven & nyfiken, har mycket vilja och får ofta frågan hur du hinner med allt? Du har bestämt dig för att du vill lyckas med sociala medier marknadsföring och ser att video är framtiden. Kursen passar dig som inte vill spendera fler timmar på att Googla dig till en lösning som ändå inte blir som du hade tänkt. Är du orolig över om detta ändå är för dig? Läs vidare här:

Tidsbrist?

Då är denna kurserna som gjorda för dig! Tidsbrist och ett hektiskt liv är ett faktum för alla som har ett stort driv. Med mina kurser kommer jag visa dig hur du effektiviserar din tid på Instagram med Reels och Tiktok.

Du har makten!

Logga in i lugn och ro när det passar dig, vart du än befinner dig. Kursen är enkelt uppdelad i mindre lektioner som du tar i din takt. Du har ett år på dig att genomföra och repetera kursen som är helt online, från köpedatumet.  Allt för att passa in i ditt fullspäckade schema!

Nej, det är inte så svårt

Du kommer inte behöva dansa eller flamsa - du kommer lära dig att vara DIG SJÄLV. Du får alla mina verktyg såsom hur du tar fram din målgrupp, batchar reels, teknisk utrustning som kan vara bra att ha, buggar att se upp för & hur du hittar trender som passar ditt varumärke.

I priset ingår tillgång till Facebookgruppen med alla tidigare elever och Annso så klart.

Annso Alanen

Över 5 års erfarenhet av att jobba med sociala medier

Jag är uppväxt i familjeföretagande och det ledde mig till marknadsföring - då det landade på mitt bord. Jag googlade, experimenterade, tog kurser och blev sen helt fast. Marknadsföring på sociala medier handlar inte om att skapa reklam - det handlar om att bygga relationer. Utbildad fritidsledare och många års arbete av att bygga relationer med både barn, ungdomar och vuxna förenades här mina två världar. Jag fick nu låta min kreativa sida få utlopp med både foto, video, design, layout och texter.

Jag vill låta dig få blomma ut till ditt allra bästa så att DU kan leva på DIN dröm. För kort-videos är framtiden och låt mig få visa dig denna magiska värld av underhållning och kunskap.

Genom att låta mig få leda dig raka vägen i mål, slipper du göra alla mina misstag. För ja, en av lektionerna kommer handla om misstag och buggar!

Jenny Kay

Minowa Coachning

Annso fick mig att börja med Reels och göra det på mitt sätt! Hon är en fantastisk person med handfasta tips & idéer för det som passar mig. Jag var så osäker på reels innan, tyckte att det var svårt och kändes obekvämt.

Det löste hon med olika förslag, jag startade försiktigt men ju längre tid Annso coachat mig ju friare blev jag i mina rörelser och tonalitet. Så vill du komma igång och ha en coach som hejar på dig längst vägen är hon din ledstjärna! Bästa rekommendationerna till Annso!

När du är klar med kursen kommer du:

• Enkelt skapa reels som gör att du kommer känna dig trygg i funktionerna

• Veta vilken typ av reels som kommer passa din bransch & målgrupp.  


• Ha koll på grunderna i Tikok och hur du hittar trender.  


• Veta hur du går runt vissa buggar & planerar reels.


Framför allt kommer dina reels göra att fler får upp ögonen för DIG vilket kommer att leda till fler potentiella kunder och följare. 

"Jag fick över 3500 visningar under 1 timma på min senaste reel. Det skulle aldrig gått utan dig & din kurs!

 Du har inte bara hjälpt mig göra reels. Du har även hjälpt mig med mitt självförtroende och att våga stå framför kameran . Det är mycket man fick i köpet!" 

- Jadranka Lanfjord, influencer

"Genom att ha gått REELTASTIC så har jag fått självförtroendet till att visa mig i video på sociala medier, vilket har resulterat i att jag nu ska släppa mig första egna kurs!"

- Patricia Nyström, mångsysslande entreprenör

Pris på kurs
Priser inklusive moms och du kan bokföra det som fortbildning då jag har godkänd f-skatt.

Vi är så otroligt många idag som kämpar om algortimens uppmärksamhet. Om du inte använder Instagrams alla funktioner så är det lite som att åka runt & köra bil men bara använda 3 växlar trots att bilen har 5 växlar. Helt tokigt när utrustningen finns där?! När du väl lärt dig REELS kommer det vara som att cykla - det bara går av farten!

I priset ingår personligt inlogg till kursen som är upplagd på en plattform som heter New Zenler. Kursen är uppdelad i 3 moduler med totalt 19 lektioner och du har ett år på dig att gå igenom alla lektioner. Är du ivrig kan du vara klar med lektionerna på bara någon vecka men därefter repetera allt om och om igen medan du skapar egna reels. Så snart din betalning är gjord får du ett bekräftelsemail med inloggningsuppgifter - logga då in direkt! I första lektionen finner du en länk till vår hemliga Facebook-grupp där vi bara snackar reels. Ja för gruppen är endast för kursdeltagare som går eller har gått kursen Reeltastic. Denna grupp har du tillgång till så länge du vill! Hitta likasinnade entreprenörer och hjälps åt att lyfta våra reels. 

År 2023 går det endast att köpa kursen som självstudier då Annso släpper kursen till ett lägre pris. Det ingår alltså inga träffar med henne. Önskas detta så kan en VIP-grupp samlas ihop och prisförslag kan ges vid intresse. Frågor kring kursen tas endast via Facebookgruppen eller e-post. 

Önskas kvitto för bokföring av kursen - maila hej@annsoalanen.com

Den här kursen är inte öppen

REELTASTIC

Lär dig skapa reels som får dig att flyga!